TEZ YAZIM KILAVUZU

Üniversitemiz Senato’su tarafından 20.08.2014 tarihinde kabul edilerek yürürlüğe giren Lisans Üstü Tez Yazım Kılavuzu (Yönerge) ve ekleri ekteki dosyada bulunmaktadır. Enstitümüze bağlı tüm ana bilim dallarında yapılacak Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri’nin yazımında bu tarihten itibaren söz konusu kılavuzdaki yazım kuralları geçerli olacaktır. Bu kurallara uygun yazılmayan Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri Enstitümüz tarafından kabul edilmeyecektir. Tüm öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin bu konuda gerekli duyarlılığı göstermeleri beklenmektedir.

Not: Aşağıdaki sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra lütfen ayrı bir klasör oluşturup söz konusu dosyaları aynı klasöre çıkarınız. Böylece tez yazım kılavuzundaki ilişkili ekleri de açabilirsiniz.