Özgörü/Özgörev

Özgörü

Küreselleşen dünyaya uyum sağlayabilen, bilimsel düşünceyi ön planda tutan, çağa uygun mesleki bilgiyle donatılmış bireyler yetiştirmek için programlar açmak ve bu programların yürütülmesi için uygun eğitim ortamı sağlamak, kendi alanında bir araştırmayı projelendirip yürütebilecek ve bunlarda elde ettiği verileri değerlendirebilecek düzeyde bilgi birikimine sahip bireyler yetiştirmektir.

Özgörev

Fen Bilimleri alanında nitelikli bireyler yetiştirerek Cumhuriyet Üniversitesi’ nin bilim ve eğitim merkezi olmasını desteklemek ve bölge ve ülke kalkınmasındaki etkisini artırmaktır.

RAKAMLARLA

Prof.Dr. : 71