• Harçlar Ziraat Bankası ATM ve şubelerinden öğrenci numarası ile yatırılacaktır.
  • Hesap numarası veya IBAN numarası ile harç yatırılmayacaktır.
  • Devam eden öğrencilerden tezli yüksek lisans programında 3 yılını dolduranlar, doktora öğrencilerinden 6 yılını dolduranlar harç parasını kayıt haftası içerisinde banka ATM ve şubelerine yatıracaklar ve Enstitümüz otomasyon sistemi üzerinden derslerini seçip danışmanlarına onaylatacaklardır. (Banka dekontu Enstitüye getirilmeyecektir.)
  • Devam eden öğrencilerden tezli yüksek lisansta 3 yılını doldurmayanlar ve doktorada 6 yılını doldurmayanlar harç parası yatırmayacaklar ve kayıt haftası içerisinde Enstitümüz otomasyon sistemi üzerinden derslerini seçip danışmanlarına onaylatacaklardır.

Harç Tutarları:

Tezli Öğrenci Harcı: 129,00-TL.

II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Harcı: 3.000,00-TL. (bir yarıyıl için)

Not:

Başlangıç Bitiş Açıklama
Kesin Kayıtlar (Asıl Listeden) 14.09.2017 20.09.2017 C. Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü/Sivas

Öğrenci Katkı Payları (Harç Ücretleri) Hakkında Duyuru

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.